Специални оферти

Подаръчни ваучери

Допълнете вълнуващите семейни празници и лични поводи с подходяща изненада - подаръчен ваучер от Земята и хората Хотел & СПА!

от 82 лв. на нощ

Комфортно настаняване в София

Когато планирате важен работен ангажимент в София или просто искате да се насладите на спокоен и релаксиращ престой в столицата, Ви е необходим доверен партньор, който да ви предложи услуги на най-добро ниво.

от 116 лв. на нощ

Добре дошли отново в София

София е бързоразвиващ се европейски град, който сърдечно посреща своите посетители от цял свят. Есенните месеци на 2020-та година дават отлична възможност да стартирате или подновите своите бизнес начинания в столицата на България и да откриете нови корпоративни хоризонти.

BBQ Team Building

В трудните времена на COVID-19 сплотяването на работните екипи е неизменна част от стратегията за запазване на бизнеса. Ето защо ние от „Земята и хората” Хотел & СПА ви предлагаме изключителна възможност за барбекю парти на открито.

Home office under the sky

Иска ви се да избягате от шума на забързаното ежедневие, но да останете в близост до градската среда? „Земята и хората” Хотел & СПА ви предлага изключителната възможност за Home office under the sky.

Day SPA пакети

Отдайте се на заслужена почивка, а нашият екип от професионалисти с богат опит и доказано име, ще Ви помогне да релаксирате и да се заредите с енергия и оптимизъм.

Корпоративна оферта

Ако пътувате по бизнес, Вие и Вашите колеги можете, да се възползвате от спецалните ни корпоративни условия за хотелско настаняване!