Ковид 19

Ние сме компания с фокус върху професионализма, непрестанното развитие в туристическата индустрия, стремеж към иновации и отговорно бизнес поведение.

Времената на COVID са лично и професионално изпитание за всички граждани на Света, а туризмът е един от най-силно засегнатите сектори. В този труден период ние сме предприели редица противоепидемични мерки, отговарящи на изискванията на Министерство на здравеопазването, Министерство на туризма, Националния оперативен щаб и препоръките на редица национални и световни организации.

Всичко това, за да гарантираме здравето и сигурността Ви по време на престоя, както и с грижа към безопасността на своите служители.

Нашите мерки са:

Общи площи и общи санитарни помещения:

- Своевременно почистване и дезинфекциране на труднодостъпни повърхности, дръжки на врати, бутони на асансьори, стълбища, парапети;

- Станции за дезинфекция в общите площи и общите санитарни помещения;

- Дезинфекция на компютри, екрани, принтери и повърхности около Рецепция, Общи площи и Лоби бар.

- Контрол и обозначителни стикери в общите площи за безопасна социална дистанция.

- Дневници за проведени хигиенни и дезинфекционни мероприятия.

- Писмени мерки за превенция, поставени на ключови места в хотела

Хотелски стаи:

- Регулярна дезинфекция и почистване на труднодостъпни повърхности в помещението: дистанционно, мини бар, лампи, телефони, ключове за осветление и др.;

- Третиране и дезинфекциране на използваното спално бельо;

Храни и напитки:

- Табели със стандарти за хигиена и дезинфекция на посетителите;

- Специална подредба на масите с необходимата дистанция помежду им;

- Прибори в индивидуални опаковки;

- Индивидуални порции - закуска и вечеря;

Персонал:

- Лични предпазни средства за всеки от служителите в хотела;

- Обучение и редовно следене за спазване на противоепидемичните мерки;

- Ежедневно наблюдение на здравословното състояние и поведението на всеки от служителите.

Гости и посетители:

- Осигурени дезинфектанти на ключови места в обектите;

- Изискване за носене на маска в общи площи (с изключение на ресторанти, барове и СПА центрове);

- Инструкции за често миене на ръце и критерии за спазване на социална дистанция;

- Препоръки за избягване на социални контакти на територията на обектите ни, в случаи на усещане за неразположение.


COVID-19 канселационна политика:

Разбираме, че в момента много обстоятелства ви вълнуват. Поставени пред безпрецедентни условия в ежедневния живот и плановете за туристическо пътуване, е нормално да се появяват непредвидени промени. На ваше разположение сме да съдействаме с възможно най-гъвкавите политики за промени и анулации на вашата резервация.

Промени на престоя ви:

В динамичната среда на непрекъснати промени в условията за пътуване, е разбираемо да се налага да адаптирате и личните си планове. Екипите ни от отдел Фронт офис и Маркетинг и продажби на всеки хотел са на ваше разположение ежедневно, при необходимост да направите промяна в датите на своя престой или да отмените вашето пътуване.

Ще се радваме, ако останем ЗАЕДНО!:

В случай на анулация на ваша резервация с престой в рамките на 2020г., поради форсмажор, ви даваме възможност сами да решите дали да възстановим направеното авансово плащане или да запазим сумата, равна на стойността на аванса, за бъдеща ваша резервация.

Тази пандемия ще промени начина, по който пътуваме в бъдеще. Но едно нещо, ние сме сигурни, че ще остане същото: вашата непоклатима страст да изследвате какво прави този свят толкова специален. Да бъдете откриватели! Да опознавате нови хоризонти и създавате нови приятелства! Да пътувате извън рамките на познатото и обичайното!

Когато отново сте готови да пътувате, доверете се, че семейството на Тракийски хотелиери ще бъде готово да ви посрещне с отворени обятия.

За да сме ЗАЕДНО УТРЕ, следва да сме отговорни ЗАЕДНО ДНЕС! Благодарим Ви, че сте наши гости и във времена на предизвикателства!

Благодарим ви, че ни се доверявате и пътувате в България!


Сърдечни поздрави,
Екипът на Тракийски хотелиери.