Конферентен център

Изберете хотел „Земята и хората” за домакин на вашите конференции, обучения и семинари!

На Ваше разположение са няколко перфектно оборудвани конферентни и заседателни зали с капацитет от 20 до 100 места, всяка със собствен санитарен възел, добра светлина и техническо оборудване. Подходящи са за семинари, конференции, презентации, коктейли, бизнес срещи и заседания. На разположение на залите е Конферентен бар с атриум, подходящ за кафе паузи и създаване на нови контакти. Успешните бизнес събития изискват стабилна подготовка и ние можем да ви я осигурим!

Зала Мусала

Зала Мусала е подходяща за презентации, лекции, семинари и обучения пред групи до 50 човека. Пространството може да бъде аранжирано според Вашите нужда. Има добра видимост от всеки ъгъл на помещението и перфектна акустика.

Звездна Стая

Изискана вечеря или делова среща в тесен кръг – ✨ Звездната ни зала, единствена по рода си в цяла София, впечатлява с панорама към Витоша и е точното място, на което превръщате всеки Ваш повод в уникално изживяване! До помещението се стига през покривната тераса на хотела. Разполага с капацитет до 15 човека и има възможност за аранжиране както за моминско парти или романтична вечеря, така и за бизнес среща.

Зала за обучения

ЗАЛАТА ЗА ОБУЧЕНИЯ е с размери 75 кв.м. и е подходяща за работни групи до около 25 човека, при подредба тип «класна стая» или «киносалон». Намира се непосредствено до Атруима и в близост до Конферентния бар. Входа ѝ е външен. Залата е оборудвана с всичко необходимо за провеждането на едно успешно събитие: Централен климатик Високоскоростен интернет Екран Мултимедиен проектор Собствен санитарен възел Външен вход Прилежащ конферентен бар и атриум Дневна светлина При допълнителна заявка можем да осигурим флипчарт, микрофон и пойнтер. Обслужва се от прилежащия към нея конферентен бар за кафе паузите и атриум за пушачите.

Заседателна зала

Заседателна зала с капацитет до 12 души!