Конферентен център

Изберете хотел „Земята и хората” за домакин на вашите конференции, обучения и семинари!

На Ваше разположение са няколко перфектно оборудвани конферентни и заседателни зали с капацитет от 20 до 100 места, всяка със собствен санитарен възел, добра светлина и техническо оборудване. Подходящи са за семинари, конференции, презентации, коктейли, бизнес срещи и заседания. На разположение на залите е Конферентен бар с атриум, подходящ за кафе паузи и създаване на нови контакти. Успешните бизнес събития изискват стабилна подготовка и ние можем да ви я осигурим!

Зала Мусала

Зала Мусала е подходяща за презентации, лекции, семинари и обучения пред групи до 50 човека. Пространството може да бъде аранжирано според Вашите нужда. Има добра видимост от всеки ъгъл на помещението и перфектна акустика.

Звездна Стая

Изискана вечеря или делова среща в тесен кръг – ✨ Звездната ни зала, единствена по рода си в цяла София, впечатлява с панорама към Витоша и е точното място, на което превръщате всеки Ваш повод в уникално изживяване! До помещението се стига през покривната тераса на хотела. Разполага с капацитет до 15 човека и има възможност за аранжиране както за моминско парти или романтична вечеря, така и за бизнес среща.

Зала Тракия

Мултифункционална зала с капацитет до 100 души и възможност за конфигуриране на простанството спрямо Вашите нужди! Подходяща за провеждане на конференции, семинари, обучения, презентации, коктейли, фирмени и частни партита за групи от 20 до 100 души. С обща площ от 150 кв.м., пространството в залата може да се конфигурира в зависимост от вашите желания и изисквания. Обслужва се от прилежащия към нея конферентен бар, има дневна светлина, безжичен интернет, екран, проектор, флипчарт, разполага и със собствен санитарен възел и три входа.

Зала Изток

ИЗТОК е мултифункционала зала с капацитет до 100 души и обща площ 137 кв.м. Разположена е до входа на сградата от към Околовръстен път. Аналитична на зала Тракия като размери и форма, и може да бъде конфигурирана според Вашите желания. Залата разполага с огледала и парапети, което я прави изключително подходяща и за провеждане на уроци по балет, танци или йога. Залата е оборудвана с всичко необходимо за провеждането на едно успешно събитие: Централен климатик Високоскоростен интернет Мобилен екран Мултимедиен проектор Собствен санитарен възел Два входа Дневна светлина Огледала и парапети за танци При допълнителна заявка можем да осигурим флипчарт, микрофон и пойнтер.

Зала за обучения

ЗАЛАТА ЗА ОБУЧЕНИЯ е с размери 75 кв.м. и е подходяща за работни групи до около 25 човека, при подредба тип «класна стая» или «киносалон». Намира се непосредствено до Атруима и в близост до Конферентния бар. Входа ѝ е външен. Залата е оборудвана с всичко необходимо за провеждането на едно успешно събитие: Централен климатик Високоскоростен интернет Екран Мултимедиен проектор Собствен санитарен възел Външен вход Прилежащ конферентен бар и атриум Дневна светлина При допълнителна заявка можем да осигурим флипчарт, микрофон и пойнтер. Обслужва се от прилежащия към нея конферентен бар за кафе паузите и атриум за пушачите.

Заседателна зала

Заседателна зала с капацитет до 12 души!