Подаръчни ваучери

Допълнете вълнуващите семейни празници и лични поводи с подходяща изненада - подаръчен ваучер от Земята и хората Хотел & СПА!

Въпреки че познаваме любимите си хора добре, често изборът на подходящ подарък се оказва сериозно предизвикателство. Но независимо от повода, който предстои – рожден ден, годишнина, юбилей или искате да наградите и мотивирате служител във фирмата, подаръчният ваучер е уникална възможност за прекрасен персонализиран подарък.

Подаръчните ваучери на Земята и хората Хотел & СПА са идеалното решение да зарадвате своите близки, приятели или колеги. Те са на стойност по Ваш избор и споделяйки бюджета си, с удоволствие ще ви посочим най-добрата оферта за избраната сума. Освен за запомняща се почивка в полите на Витоша, ваучерите биха могли да бъдат за всички предлагани СПА услуги – терапии, масажи, СПА пакети, или дори за изискана вечеря.

Заявяването на ваучера за подарък е изключително лесно – може да се свържете с нас по телефон или да попълните онлайн формата за запитване, изписвайки Вашите имена, телефон, бюджет.

Ваучерът се заплаща чрез банков превод, след което в предпочитан от Вас формат (по електронен път или на хартиен носител) ще получите персонализиран и стилен подарък.

А ние ще се погрижим Вашите близки да получат най-доброто обслужване, каквото заслужават!

Екипът ни с радост ще Ви посрещне!

Ние ще изготвим специална оферта за Вас!

Срещи & Събития

Хотелът предлага изключителна среда за всички събития, включително бизнес срещи и частни тържества. Ще намерите всичко необходимо, за да направите Вашата среща вдъхновяваща и Вашите специални събития запомнящи се.