Добре дошли отново в София

София е бързоразвиващ се европейски град, който сърдечно посреща своите посетители от цял свят.

Есенните месеци на 2020-та година дават отлична възможност да стартирате или подновите своите бизнес начинания в столицата на България и да откриете нови корпоративни хоризонти. Със своето специално предложение, „Земята и хората“, Хотел & СПА, София е готов да бъде перфектната отправна точка, която да Ви помогне да се възползвате максимално от своя престой в България:

– Богата закуска
– Безплатен достъп до СПА център „Life“ (финландска сауна, инфрачервена и билкова сауна, джакузи, фитнес, контрастни душове, парна и турска баня)
– Ваучер „Treat Yourself“ на стойност 20 Евро/за престоя
– Безплатен високоскоростен интернет (100 МВ) в стаята
– Безплатно паркомясто (вътрешен и външен паркинг)
– Безплатно посрещане на летище* София и трансфер до „Земята и Хората“, Хотел & СПА
– Безплатен транспорт* от и до Бизнес парк София (съгласно дневно разписание)
– Допълнителни преимущества при дълъг престой: 10% допълнителна отстъпка при престой над 3 нощувки
– Резервирайте онлайн и вземете: 5% допълнителна отстъпка за онлайн резервация

Ние сме отговорни! Тъй като основното ни умение е гостоприемството, гарантираме сигурен и комфортен престой, спазвайки всички мерки и ограничения срещу разпространението на COVID-19

Строги правила за дезинфекция срещу COVID-19 съгласно Указанията на Министерство за здравеопазването на България.

Комфортен престой и обслужване от служители, спазващи препоръките за социално дистанциране.

Професионални услуги от масажист, предоставени в стаята и самостоятелно ползване на сауната, при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане.

Румсървис на дневното ни меню срещу допълнително заплащане.

Химическо чистене и пране срещу допълнително заплащане.

Цените са в български лева, на помещение, на нощ при настаняване на двама възрастни и включват: закуска, 9% ДДС, туристическа такса и застраховка.

*Услугите вземане от летище, трансфер и ваучерът „Treat Yourself“ се предоставят при минимален престой от 2 нощувки. Ваучерът „Treat Yourself“ важи за услуги предоставени в Ресторант, Лоби бар и СПА център с изключение на продукти предоставени от трети страни. Дневният кредит не може да бъде използван за заплащане на нощувки, данъци, бакшиш, както и не може да бъде изплатен или възстановен, в случай че не се оползотвори.

Екипът ни с радост ще Ви посрещне!

Ние ще изготвим специална оферта за Вас!

Срещи & Събития

Хотелът предлага изключителна среда за всички събития, включително бизнес срещи и частни тържества. Ще намерите всичко необходимо, за да направите Вашата среща вдъхновяваща и Вашите специални събития запомнящи се.